ESOTEERINEN SEKSUAALISUUS OSA II

Jan-Mikael Maros

Jokainen meistä on saanut seksuaalisen perusenergian jo syntymässä ja se kiertää kehomme energiakanavissa ja vaikuttaa koko elämäämme. Ihmisen neljä eri tasoa: sosiaalinen, henkinen, sielullinen ja fyysinen ovatkin erottamattomat. Ne ovat erottamattomat siinä mielessä, että ne edustavat vain kehon erilaisia energiatasoja ja näiden energiatasojen sisäinen sopusointu on hyvin olennaista kehon terveydelle. Sairaus tulee esiin silloin, kun ristiriita ilmenee näiden eri tasojen olemuksessa; siis sosiaalisessa, henkisessä, sielullisessa tai fyysisessä.
Esoteerisessa seksuaalisuudessa  tavoitteena ja toiminnan päämääränä on yhdistää ihminen "kokonaisuudeksi", yhdistää eri tietoisuuden tasot ja kehomme kokemukset, silloin saamme mahdollisuuden kokea hurmion kaikissa eri tasoissa yhtäaikaa.
Pelkkä fyysisellä tasolla tapahtuva  orgasmi helpottaa kyllä lihasjännityksiä ja kierrättää energiaa kehon energiakanavissa, mutta se ei vielä riitä, jos tavoitteemme on saavuuttaa koko kehon hurmio.

KOLME ESOTEERISTA KESKUSTA

Meillä on mahdollisuus kehittää seksuaalista energiaa niin, että oma potentiaalisuus pääsee kasvamaan ja kehittymään. Jos seksuaalisuuden kokemus jää vain fyysisen orgasmin tasolle tai on tarkoitus vain päästä itse purkautumaan, jää muut tasot saavuttamatta. Yleisesti ottaen seksuaalinen energia toimiessaan vain alavatsan/lantion alueella on karkeata, raskasta, mutta voimakasta energiaa. Siellä sijaitsee elinvoimasi ja seksuaalienergian perusvarasto.

Rintakehän alue ja vatsan yläosa on se paikka, jossa seksuaalinen energia voi kehittää intohimoja, rohkeutta ja kommunikointikykyjä. Kun seksuaalienergia on päässyt tuohon pisteeseen on seksuaalienergiaa jo kehitetty tietyllä tavalla, lämmitetty sellaiseen muotoon, että se on päässyt kulkeutumaan kehon hienommista tiehyeistä lantion alueelta kohti rintakehää, jonne osa siitä varastoituu.

Harjoitusten avulla seksuaalisen energian on mahdollista kehittyä niin, että se pääsee vaikuttamaan myös pään alueelle, jossa henkinen syvätietoisuus ja uudenlainen älykkyys esiintyy. Aivoissamme on täysin käyttämättömiä alueita, joissa emme ole koskaan olleet. Esoteerisen seksuaalisuuden harjoitusten avulla on mahdollisuus tuoda esiin päivänvaloon sellaisia käyttämättömiä puolia itsestämme, joista meillä ei vielä ole tietoa. Esoteerinen seksuaalisuus voi olla suorin tie henkiseen yhteyteen sisäisten alkuvoimien kanssa ja kaikkien tasojen orgasmissa saatamme nähdä vilahduksen Äärimmäisestä tyhjyydestä, josta koko olemassaolo on saanut alkunsa ja jonne se myös palaa. Ehkä sisäisen yhteenkuuluvuuden tunne joka voi syntyä seksuaalisen orgasmin yhteydessä on eräs helpoimmin saavutettavissa oleva mystinen kokemus.

Sarja jatkuu.................